wie zijn we?

ONZE MISSIE

ONZE MISSIE IS OM DE GROOTSTE BIJDRAGER AAN ‘ZERO EMISSIE’ NEDERLANDSE STEDEN TE WORDEN IN 2030!

Hoe? Door een onbetwiste Nederlandse leidende referentie te worden in de last-mile bezorgmarkt.

Last-mile levering vertegenwoordigt “de ziel” van de wereldhandel en speelt een cruciale rol in ons leven. Met dit in gedachten is het onze ambitie om van CityZen – Duurzame Stadslogistiek een onbetwiste Nederlandse leidende referentie in de last-mile bezorgmarkt te maken. Door te doen waar we goed in zijn, ondersteunen we bedrijven van alle soorten en maten om hun vervoersstromen op een duurzamere en socialere manier te transformeren.

ONZE VISIE

ONZE VISIE IS OM EEN POSITIEVE IMPACT TE CREËREN OP ONZE KLANTEN, ONZE COLLEGA’S, ONZE GEMEENSCHAP EN ONZE PLANEET.

Onze klanten. De behoeften van de klant en de strategische ambitie staan ​​centraal bij alles wat we doen. In een steeds onvoorspelbare, veranderlijke, complexe en paradoxale wereld creëren we waarde voor onze klanten door consequent duurzame, persoonlijke, kostenefficiënte last/first-mile-oplossingen te leveren die zelfs aan hun meest complexe behoeften voldoen.

Onze werknemers. Geluk, zelfontwikkeling en professionele groei zijn kernpijlers in onze cultuur. We realiseren ons dat we zonder onze uitstekende collega’s onze doelen niet zullen bereiken.

Onze gemeenschap. Fietskoerier zijn betekent een glimlach op de gezichten van mensen toveren. Als je ziet dat je post, pakketje, lunchbox of medicijn op een duurzame en sociale manier is bezorgd, krijg je een glimlach op je gezicht. Als eindconsument mag je trots zijn op je bewuste keuze! Maar we stoppen hier niet. We moedigen onze collega’s aan om deel te nemen aan lokale vrijwilligers- en non-profitorganisaties. Winst komt bij ons op de tweede plaats. We willen betekenisvolle sociale en positieve veranderingen creëren.

Onze planeet. Duurzaamheid is ons DNA. Al onze bezorgdiensten zijn ‘zero emissie’, voornamelijk met hulp van (bak)fietsen op spierkracht en waterdichte rugzakken. Wat kan er nog groener zijn? Wij vinden dat we onze planeet, onze natuur moeten beschermen voor toekomstige generaties.

Onze DUURZAME Bezorgdiensten

Start uw duurzame en sociale route bij De Fietskoerier Zoetermeer. We bezorgen al uw post en pakketten snel en efficiënt door Zoetermeer en heel Nederland. En zoveel mogelijk op de fiets.

Met onze pakketbezorging nemen we u niet alleen pakketten uit handen, maar ook zorg. We bezorgen al uw pakketten door heel Nederland. Zowel in de bijna 75 steden waar onze partners fietsen, als daarbuiten met een autokoerierpartner. U bespaart hierdoor tijd én u spaart het milieu. En uw klanten? Die zijn blij verrast door zo’n vriendelijke fietskoerier aan de deur!

Laat ons uw groene en sociale bezorgexpert zijn. Wij nemen het hele proces van postbezorging voor u uit handen. Van het brengen en ophalen van de dagelijkse post, tot het frankeren en bezorgen. En we doen zoveel mogelijk op de fiets zodat we de uitstoot van CO2 tot een minimum beperken. Ideaal toch?

De Fietskoerier Zoetermeer neemt uw medicijnbezorging uit handen in de mate waarin u dat wenst. Zo kunnen wij worden ingezet voor de ondersteuning van uw huidige bezorgteam, springen we bij tijdens drukke periodes, vallen we in bij vakantie, of nemen wij uw gehele medicijnbezorging uit handen.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • Met onze bezorgers straalt u uit dat u bewust keuzes maakt, omdat u kiest voor een milieuvriendelijke en sociale bezorgdienst.
  • We kunnen het printen, vouwen, inpakken, frankeren en bezorgen van post en pakketten van u overnemen.
  • We zijn vaak de voordeligste optie en altijd de duurzaamste en sociaalste.
  • We werken samen met partners waar 85% van hun postmedewerkers had een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • U werkt met vertrouwde en toegewijde bezorgers, die snappen hoe belangrijk het bezorgen van post en pakketten is.
  • We evalueren proactief. Veranderen uw wensen, dan veranderen wij mee.