wie zijn we?

de fietskoerier zoetermeer

Hallo! Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf.

Ik ben Yaro, oprichter van De Fietskoerier Zoetermeer.

De Fietskoerier Zoetermeer is een dochterbedrijf van CityZen – Duurzame Stadslogistiek. CityZen is ontstaan vanuit een combinatie van passie voor fietsen, sociaal ondernemerschap en expertise in duurzame stadslogistiek.

Bij ons hebben we als doel om de vervoersstromen in Zoetermeer duurzamer te maken door middel van de fiets. We willen bedrijven ontzorgen van hun bezorgservice en staat voor duurzaamheid, persoonlijk contact en flexibiliteit! Met waterdichte rugzakken en vrachtfietsen verzorgen wij dagelijkse, terugkerende ritten, maar ook incidenteel vervoer. Als u haast heeft rijden we met spoed en als u heel veel haast heeft met superspoed. De fiets brengt ons snel en duurzaam van A naar B.

Kies bewust. Kies voor maatschappelijke impact waarmee uw organisatie, zonder veel moeite, bijdraagt aan haar sociale en duurzame doelen. Kies voor onze diensten.

Met vriendelijke groeten,

Yaro

ONZE MISSIE

ONZE MISSIE IS OM EUROPESE STEDEN IN 2050 ‘ZERO EMISSIE’ TE MAKEN!

Hoe? Door een onbetwiste Europese leidende referentie te worden in de last-mile bezorgmarkt.

Last-mile levering vertegenwoordigt “de ziel” van de wereldhandel en speelt een cruciale rol in ons leven. Met dit in gedachten is het onze ambitie om van CityZen – Duurzame Stadslogistiek een onbetwiste Europese leidende referentie in de last-mile bezorgmarkt te maken. Door te doen waar we goed in zijn, ondersteunen we bedrijven van alle soorten en maten om hun vervoersstromen op een duurzamere en socialere manier te transformeren.

ONZE VISIE

ONZE VISIE IS OM EEN POSITIEVE IMPACT TE CREËREN OP ONZE KLANTEN, ONZE COLLEGA’S, ONZE GEMEENSCHAP EN ONZE PLANEET.

Onze klanten. De behoeften van de klant en de strategische ambitie staan ​​centraal bij alles wat we doen. In een steeds onvoorspelbare, veranderlijke, complexe en paradoxale wereld creëren we waarde voor onze klanten door consequent duurzame, persoonlijke, kostenefficiënte last/first-mile-oplossingen te leveren die zelfs aan hun meest complexe behoeften voldoen.

Onze werknemers. Geluk, zelfontwikkeling en professionele groei zijn kernpijlers in onze cultuur. We realiseren ons dat we zonder onze uitstekende collega’s onze doelen niet zullen bereiken.

Onze gemeenschap. Fietskoerier zijn betekent een glimlach op de gezichten van mensen toveren. Als je ziet dat je post, pakketje, lunchbox of medicijn op een duurzame en sociale manier is bezorgd, krijg je een glimlach op je gezicht. Als eindconsument mag je trots zijn op je bewuste keuze! Maar we stoppen hier niet. We moedigen onze collega’s aan om deel te nemen aan lokale vrijwilligers- en non-profitorganisaties. Winst komt bij ons op de tweede plaats. We willen betekenisvolle sociale en positieve veranderingen creëren.

Onze planeet. Duurzaamheid is ons DNA. Al onze bezorgdiensten zijn ‘zero emissie’, voornamelijk met hulp van (bak)fietsen op spierkracht en waterdichte rugzakken. Wat kan er nog groener zijn? Wij vinden dat we onze planeet, onze natuur moeten beschermen voor toekomstige generaties.

Onze DUURZAME Bezorgdiensten

Start uw duurzame en sociale route bij De Fietskoerier Zoetermeer. We bezorgen al uw post en pakketten snel en efficiënt door Zoetermeer. En zoveel mogelijk op de fiets.

De fietskoeriersdiensten van De Fietskoerier Zoetermeer zijn de snelste en duurzaamste oplossing voor bezorging in de stad.

Medicijnen bezorgen tijdens een exclusieve bezorgronde. Zorgvuldig, snel en zo duurzaam mogelijk.

Wij bezorgen uw gasten snel en persoonlijk kant-en-klaarmaaltijden, zowel voor werk als voor thuis.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • Met onze bezorgers straalt u uit dat u bewust keuzes maakt, omdat u kiest voor een milieuvriendelijke en sociale bezorgdienst.
  • We kunnen het printen, vouwen, inpakken, frankeren en bezorgen van post en pakketten van u overnemen.
  • We zijn vaak de voordeligste optie en altijd de duurzaamste en sociaalste.
  • We werken samen met partners waar 85% van hun postmedewerkers had een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • U werkt met vertrouwde en toegewijde bezorgers, die snappen hoe belangrijk het bezorgen van post en pakketten is.
  • We evalueren proactief. Veranderen uw wensen, dan veranderen wij mee.